keyboard_arrow_down

Dit Personlig Kompas = FLOW

Med 7 trin gøres processen om at udforske dig selv og din fremtid både sjov, let og  meget dynamisk. Dit personlige kompas består af en blanding af personlig analyse, fantasi og strategisk planlægning - og med det arbejde du ligger i den, vil den hjælpe dig med at træffe beslutninger om din fremtid - hvad enten det gælder dig selv, og din familie eller dine karriereplaner.

Med de 7 trin - 7 mødegange over 6 uger gives du mulighed for på en unik måde at undersøge hvem du er nu, hvor du gerne vil hen - og hvordan du vil nå dine mål. Undervejs vil du blive klogere på dg selv, idet du får samlet din oplevelse af din fortid og en evaluering af din nutid, og det giver dig vigtig input til en formulering af din fremtidige ønskede situation. Ved at visualisere dine drømme, kan du sætte mål og lægger planer for realisering af drømmene. 

Dit udbytte            Noget for dig?            Pris & varighed            Forløbet           


Tilmeld dig ved at sende os en mail på info@designmejeriet.dk 

Tirsdage 18.30 - 20.30. Opstart tirsdag den 12.11.19 

Spørgsmål - så send en mail

Dit Personlig Kompas er et redskab til at 

  • LÆRE gennem selvopdagelse

  • AFDÆKKE kompleksiteten i din nuværende situation

  • KLARLÆGGE dine håb og drømme

  • BESLUTTE, hvilken vej du vil følge

  • SÆTTE MÅL, der understøtter forandringer

  • PLANLÆGGE de næste skridt for at opnå dine mål

  • SKABE visuelle kort, der motiverer gennemførelsen

    Læs  også mere om FLOWdesign - og forstå de dybe tanker, teorier og vores erfaring hermed.

Er dette forløb noget for dig?

Ja, hvis du vil med på en intens rejse, hvor udgangspunktet er dig i din nuværende situation. At du har lyst til at se tilbage på din historie. Hvad har du med dig på rejsen?. Vi tager et tværsnit på, hvordan du bruger din tid/dine resoourcer nu. Vi gør status på dine styrker, dine begrænsninger, dine udfordringer og dine muligheder. VI kikke også på dine mønstre i dagligdagen. Forestil dig din bedste og lyseste fremtid, når vi fokuserer på din vision. Så hvis du har lyst og er klar til at fastsætte dine mål  - og træffe nogle valg, så vil det at skabe en strategi til realisering af dine mål danne afsæt til DIT PERSONLIGE KOMPAS. 

Uanset om du er ny selvudvikler eller garvet i både "det ene og det andet". Lad fællesskabet motiverer dig individuelt.

1200

kr. +  din udtalelse. Dækker materiale og profil. særpris 2019

7

 trin og 7 møder.       tirsdage 18.30-20.30. 4 gange i '19/3 gange i '20

1

Lukket facebookgruppe, hvor conny vil "være der" for dig og dine ?

120

min. ugentlig med motivation, input, fællesskab og nyt trin

39

siders arbejdsbog er inkl. i prisen plus en styrkende personprofil 

Dit Personlig Kompas 
= FLOW

Dit Personlige Kompas er et enestående redskat til at finde retning i dit liv. Uanset om søger noget nyt, vil skifte kurs eller er ved at afslutte en fase i dit liv vil kompasset give dig plads til at gennemgå din fortid, gøre status over din nuværende situation, og danne fundament til, at du kan forestille dig og planlægge en fremtid, der indfrier din drømme og ideer.

FLOW

Følg glæden og energien. Lad livet strømme med dig. Mærk letheden og følg visionen. Flow er det befordrende engagement i tilværelsen, hvor vi oplever allermest lykke. Det starter ved dig, dine tanker, dine følelser, din adfærd og dine mønstre. Vi ser på ressourcer og udfordringer. Vi er nysgerrige.

UDGANGSPUNKTET

Vi sætter fokus på at få det nødvendige overblik over de forskellige elementer i dit liv, skaber klarhed over, hvor du står -og hvordan du er kommet hertil.  Hvor kommer du fra?, Hvem er involveret?. Hvad driver dig?, Hvad betyder mest?. Det grundlæggende.
Hvilke positive og tjenende vaner har du ? Hvilke vaner har du andre mål for? Ær dig og bær dig!

HISTORIEN

Hvilken historie fortæller du dig selv om dig selv?, Hvilken historie fortæller du andre om dig selv?

Mennesker, steder og beskæftigelser. Højdepunkter og udfordringer. Vigtigste begivenheder. Drømme forhåbninger og interesser. 

ET TVÆRSNIT

En refleksionsstund: Hvilke ting giver dig energi?, Hvilke ting motiverer dig?, Hvilke ressourcer har du?, Hvordan bruger du din tid?, Hvilke ting fungerer for dig?, Hvad ville du gerne ændre? Vi følges ad i processen. Du er ikke alene!. 

VISIONEN

Selvværd, selvtillid, selv- billede, selv..... Nu sætter vi visionen HØJT!. Vi kikker ind i fremtiden. Vi visualiserer de relationer, oplevelser, de opnåede resultater, glæderne, dit bidrag til verden og de omgivelser, der underbygger din vision.

DIT PERSONLIGE KOMPAS

Gennem kreativitet, spontanitet og problemlløsningsenergi skaber du dit personlige kompas. Din unikhed kommer til tydlig udtryk i processen! En visuel arbejdsbog til udforskning af din fremtid. Et enestående redskab til at finde retning i dit liv. Uanset om du søger nyt, vil skifte kurs eller er ved at afslutte en fase i dit liv - og sætte kurs mod noget andet.

Tilmeld dig ved at sende en mail på info@designmejeriet.dk 

Tirsdage 18.30 - 20.30. Opstart tirsdag den 12.11.19. 

Spørgsmål - så send en mail

Conny: Mit helt personlig kompas

Jeg har gennem 30 år været i bevidst personlig udvikling. I 25 år har jeg erhvervet mig med og omkring selvudvikling. Og dog må jeg jo erkende "at jeg er ret menneskelig... - dvs. med både ups'er, hovsa'er og øhhh's og nåååå's.
Jeg slutter de fleste dage med en taknemlighedsmantra - og jeg vågner de fleste dage med følelsen af glæde. Det er nogle af mine gode tjenelige vaner. OG så er der dagene, hvor intet virker, alt bliver nærmest overspringshandlinger og dagen styres mest af mønstre, jeg troede, jeg var færdig med, troede jeg havde overskrevet med gode mekanismer og sendt på pension. Det er disse stunder/dage, at jeg ved, at jeg er i konstant proces og udvikling. "Velkomment til livet Conny".
Det er også disse dage, at jeg, når jeg igen lander i min stille aftenstund med mig selv, ved dybt inde i mig, i min kerne, i min essens, at "både og" skaber balance. At balance opstår i samspillet mellem nogen nogle gange yderpoler i mig. At der er skæbneselementer i mit liv, der er større end mit ansvar - og, at det dog er mit ansvar, "hvordan jeg lader disse elementer styre mit liv". Hvordan jeg tager mit ansvar for det jeg kan - og har visdom nok til at kende forskel.

Jeg "justerer" jævnligt mine visionsboards, personlige kontrakter og lader mig navigere af mit personlige kompas. At skabe sit eget personlige kompas er at balancere ressourcer og udfordringer - og tage styring i bevidste valg. Mit personlige kompas skal i denne fase af mit liv hjælpe mig med mere søvn, helbredsopbyggende kost, færre overspringshandlinger, stå endnu mere i mit lys, gøre endnu mere af det "jeg gør glad".

Nynner lige i skrivende stund: " kære vorherre, jeg vil så gerne lære at være, ære og bære mig selv". Nå den var da meget sød. Den vil jeg smile af længe :-).
Glæder mit til at facilitere dig i at skabe "Dit Personlige Kompas". 

keyboard_arrow_up