Events er en stor del af vores essens.

Vi elsker at holde events og det har vores kalender også båret præg af i første del af 2019. Vi glæder os til at præsentere endnu flere begivenheder efter sommerferien. 

Tøsede Torsdage og Maskuline Mandage er en fast del af begivenhederne i huset.

Denne aften byder på lidt af hvert, kun for mænd! 

Successen fra tøsede torsdage har vi nu lavet til en mandemodel.
Hygge.dk har i samarbejde med Designmejeriet skabt denne spændende event. Dette er blot det første af mange kommende arrangementer - et nyt hver måned.

MASKULIN - MANDIG - MENINGSFYLDT - MØDER - MAD - MÆND I MASSEVIS

Læs mere om program:
http://www.hygge.dk/maskuline-mandage

 

 

Karl Seglem

Medvirkende:
Karl Seglem, ten.sax, gedehorn, voice
Håkon Høgemo, Hardanger fiddle
Andreas Ulvo, piano, keyboards
Hallvard Gaardløs, bas
Kåre Opheim, trommer

Tid: Fredag d. 20. September 2019 kl. 20.00
Billetpris: kr. 150 + gebyr - medlemmer af Skanderborg Jazzklub: kr. 120 + gebyr
Ved salg i døren tillægges kr. 25

Køb Billet her 

Glæd dig til en usædvanlig koncertoplevelse med et af Norges største jazznavne, saxofonisten Karl Seglem. Seglem er en prisbelønnet, norsk jazzstjerne, som sammensmelter lyden af sin tenorsaxofon og gedehorn med den norske Hardanger fiddle (på norsk: hardingfele). Seglem er inspireret a livet og naturen I Skandinavien, og resultatet bliver et kraftfuld udtryk med utroligt smukke melodier, beats og elektronik - en helt unikt blanding af bl.a. jazz og folk.
Læs mere på skanderborgjazzklub.dk

Designmejeriet byder i samarbejde med Hygge.dk indenfor til TØSEDE TORSDAGE som foregår fra kl. 18.30-21.45.
 

Tag dine veninder, mor, døtre og søstre med til en fed aften i hygge.dk i Designmejeriet, Stilling ved Skanderborg i Det Gamle Mejeri over for SuperBrugsen.

Hver torsdag har sit program. Emnerne kan for eksempel være indretning, sundhed, skønhed, mystikkens verden, mad, yoga, forkælelse, personprofil, strik, spil, kreativitet, kultur, kommunikation, design og netværk. Datoerne er lagt fast - indholdet kommer løbende - så følg med her på siden eller på vores Facebookside hvor du også har mulighed for at bestiller din billet.

Læs mere om program:
http://www.hygge.dk/toesede-torsdag

 Vi elsker samarbejde

At være flere sammen giver energi og inspirerer, og derfor har vi flere, vi deler huset med. Det kan være med faste periodiske, ugentlige, månedlige eller kvartalsaftaler. Vil du også være med?

Kontakt os


Kirsten stendevad

”MIT JYSKE POWERHOUSE”

Kirsten Stendevad er en kær og tilbagevendende gæst i huset. Her holder hun sine kurser i feminint lederskab og sine sisterhoods for kvindelige iværksættere af den nye tid.
 


 

Dorthe Juul

Mentorforløb 

Læs mere


 Anni Simonsen

NLP- Masteruddannelse 

Læs mere


 


 

Rikke Nørgaard

Kvindecirkel visionboard
- kickstart 2019

Vi kommer, over 3 torsdage, til at kigge nærmere på overbevisninger, frygt, værdier og bruge meditation og bevægelse i processen mod dit helt personlige 2019 visionboard – og  samtidig vil du få et indblik i kvindecirklens magi!

Læs mere


 

keyboard_arrow_up