Events er en stor del af vores essens.

Vi elsker at holde events og det har vores kalender også båret præg af i første del af 2019. Vi glæder os til at præsentere endnu flere begivenheder efter sommerferien. 

Tøsede Torsdage og Maskuline Mandage er en fast del af begivenhederne i huset.

Denne aften byder på lidt af hvert, kun for mænd! 

Successen fra tøsede torsdage har vi nu lavet til en mandemodel.
Hygge.dk har i samarbejde med Designmejeriet skabt denne spændende event. Dette er blot det første af mange kommende arrangementer - et nyt hver måned.

MASKULIN - MANDIG - MENINGSFYLDT - MØDER - MAD - MÆND I MASSEVIS

26/08 - Program følger: 
http://www.hygge.dk/maskuline-mandage

Designmejeriet byder i samarbejde med Hygge.dk indenfor til TØSEDE TORSDAGE som foregår fra kl. 18.30-21.45.
 

Tag dine veninder, mor, døtre og søstre med til en fed aften i hygge.dk i Designmejeriet, Stilling ved Skanderborg i Det Gamle Mejeri over for SuperBrugsen.

Hver torsdag har sit program. Emnerne kan for eksempel være indretning, sundhed, skønhed, mystikkens verden, mad, yoga, forkælelse, personprofil, strik, spil, kreativitet, kultur, kommunikation, design og netværk. Datoerne er lagt fast - indholdet kommer løbende - så følg med her på siden eller på vores Facebookside hvor du også har mulighed for at bestiller din billet.

29/08 - Læs programmet her:
http://www.hygge.dk/toesede-torsdag

 Vi elsker samarbejde

At være flere sammen giver energi og inspirerer, og derfor har vi flere, vi deler huset med. Det kan være med faste periodiske, ugentlige, månedlige eller kvartalsaftaler. Vil du også være med?

Kontakt os


Kirsten stendevad

”MIT JYSKE POWERHOUSE”

Kirsten Stendevad er en kær og tilbagevendende gæst i huset. Her holder hun sine kurser i feminint lederskab og sine sisterhoods for kvindelige iværksættere af den nye tid.
 


 

Dorthe Juul

Mentorforløb 

Læs mere


 Anni Simonsen

NLP- Masteruddannelse 

Læs mere


 


 

Rikke Nørgaard

Kvindecirkel visionboard
- kickstart 2019

Vi kommer, over 3 torsdage, til at kigge nærmere på overbevisninger, frygt, værdier og bruge meditation og bevægelse i processen mod dit helt personlige 2019 visionboard – og  samtidig vil du få et indblik i kvindecirklens magi!

Læs mere


 

keyboard_arrow_up