keyboard_arrow_down

Flow i vaner

Flow er, når du oplever, at dit liv er som ringe i vandet. En enkelt dråbe kan skabe stor udvikling. Når du træffer bevidste valg - og anerkender dine resultater.

Vaner er nødvendige. De hensigtmæssige vaner skal værdsættes - og dog skal vaner ind i mellem kikkes efter i sømmene, brydes eller sendes på pension. Og nye vaner skal tage pladsen. Autopilot-Vaner kan modsat få bægeret til at flyde over med blot een dråbe. Uanset om du vil have fokus på fysiske, følelsesmæssige eller tankefyldte vaner, så er dette forløb noget for dig. 

Dit udbytte            Noget for dig?            Pris & varighed            Forløbet           


Tilmeld dig her  

Tirsdage 18.30 - 20.00. Opstart tirsdag den 29/10 https://designmejeriet.safeticket.dk/fd2019

Onsdage 10.30 - 12.00. Opstart onsdag den 30/10 https://designmejeriet.safeticket.dk/fd

Spørgsmål - så send en mail

Dit udbytte

  • Styrke og fokus. Øget selvtillid.

  • Øget bevidsthed. Øget selvværd.

  • Glæde: plads til mere begejstring.

  • Sejrsfølelsen af at tage styring i dit liv. Bevidst ja og nej tak til vaner.

  • Stærkere selvbillede. Flere smil.

  • Gruppedynamik og fællesskab.

    Læs mere om FLOWdesign - og forstå de dybe tanker, teorier og vores erfaring hermed.

Noget for dig?

For dig, som er klar til at mærke taknemlighed for de gode og sunde vaner og sige farvel til de uhensigtsmæssige og ikke mere aktuelle vaner samt byde velkommen til mere FLOW.
Uanset alder, køn, faglighed, 
Uanset om du vil have fokus på en fysisk vane: spise, sove, ryge, drikke. Noget for lidt og noget for meget.
Om du vil fokusere på nogle følelsesmæssige mønstre: "ikke god nok", "føler mig ikke elsket", "føler mig forkert" eller ""føler mig uovervindelige"
Måske din tanke-verden skal have opmærksomhed: "hvad tænker de andre om mig", "jeg er ikke god nok", "hjernemylder" - og stress-tanker.
Uanset om du er ny selvudvikler eller garvet i både "det ene og det andet". Lad fællesskabet motiverer dig invididuelt.

1200

kr. særpris for 2019-forløb Samlet pris for de 6 uger. ratebetaling pr. uge er kr. 225

42

dage (6 UGER) med 7 motivationsmøder. tirsdage 18.30 - 20.00, onsdage 10.30 - 12.00 

1

Lukket facebook gruppe og gruppechat hvor vi - mona og conny - vil "være der" for dig

90

minutters møde ugentlig med peptalk, motivation, input og status. Fælles- skabet styrker dig.

 

20

siders arbejdsbog er inkl. i prisen plus en styrkende personprofil du får alt hvad du behøver!

Flowets glæde OG Vanens magt
Vaner er nødvendige for ellers skulle vi genopfinde os selv hver dag!
Nogle vaner skal anerkendes med taknemlighed - nogle vaner skal overskrives med nye mønstre og mekanismer.

På 6 uger tager vi på en rejse gennem kroppens behov og drivkrafter, sindets styrke og tankernes magt - og den tryghed hver af os har brug for. Vi ser på den følelsesmæssige intelligens, når vi tager os en snak om kærlighed - både til os selv og til andre. For nogen er det ånd, sjæl, essens og for andre er MENINGSFULDHED bare mere forståeligt og tilgængeligt. Uanset hvad det kaldes og betyder i dit liv, så er selvsikkerhed  - dit selvbillede og din unikhed på programmet!

FLOW

Følg glæden og energien. Lad livet strømme med dig. Mærk letheden og glæden. Flow er det befordrende engagement i tilværelsen, hvor vi oplever allermest lykke. Det starter ved dig, dine tanker, dine følelser, din adfærd og dine mønstre. Vi ser på ressourcer og udfordringer. Vi er nysgerrige.

KROPSLIGHED

Vi sætter fokus på de fysiske behov: søvn, mad, drikke , åndedræt og bevægelse. Hvilke vaner byder du dig selv? Hvordan er din jordforbindelse? Vi tager fat i basen. Det grundlæggende.
Hvilke positive og tjenende vaner har du på dette livsniveau? Hvilke vaner har du andre mål for? Ær dig og bær dig!

TRYGHED

På dette livsniveau tager vi fat i trygheden. Kender du dine umiddelbare ressourcer? Er du tryg ved at disse matcher dine udfordringer? Er du tryg i dit boligforhold? Med udgangspunkt i kropsligheden, finder du så balance i dit forhold til din krop? Familieforhold, morale og miljø? Er du tryg på beskræftigelse-fronten? Kender du din vej? 

KÆRLIGHED

Du er ikke alene! Er du en-som, to-som eller fler-som? I denne fase kikker vi på dit tilhørsforhold, dine relationer og venskaber. Er du bevidst om karakteren af dit netværk? Har du en klan, en stamme, en familie....? Hvad er status på dit status? Dine forhold, din seksualitet og er intimitet for dig kropslig, emotionel eller mental nærvær? En snak om det store ord KÆRLIGHED.

SELVSIKKERHED

Selvværd, selvtillid, selv- billede, selv..... . Nu tager vi temperaturen på selv- sikkerheden. Hvordan er din indre termostat indstillet? Hvad er dit syn på dig selv? Hvilke historier fortæller du til dig selv? - hvilke fortæller du andre om dig?  Præstationer og præstationsniveau. Hvis din respekt for andre kunne måles, hvordan vil udfaldet være? - og respekten for dig selv? 

UNIKHED

Toppen af pyramiden kaldte Marslow selvrealisering. Den kendetegnes også af kreativitet, spontanitet og problemlløsningsenergi. På dette livsstadie vinder accept af kendsgerninger ind. Realisme krydres med idealisme. Mangel på fordomme kommer af åbenhed og forsoning. Dannelse former moral og etik. Kultur tager hver enkelt ansvar for. Unikhed er!

Tilmeld dig her  

Tirsdage 18.30 - 20.00. Opstart tirsdag den 29/10 https://designmejeriet.safeticket.dk/fd2019

Onsdage 10.30 - 12.00. Opstart onsdag den 30/10 https://designmejeriet.safeticket.dk/fd

Spørgsmål - så send en mail

Conny: Mig og vaner

Jeg er meget opmærksom på mine mønstre.  Jeg har gennem 30 år været i bevidst personlig udvikling. I 25 år har jeg erhvervet mig med og omkring selvudvikling. Og dog må jeg jo erkende "at jeg er ret menneskelig... - dvs. med både ups'er, hovsa'er og øhhh's og nåååå's. Jeg slutter de fleste dage med en taknemlighedsmantra - og jeg vågner de fleste dage med følelsen af glæde. Det er nogle af mine gode tjenelige vaner.
OG så er der dagene, hvor intet virker, alt bliver nærmest overspringshandlinger og dagen styres mest af mønstre, jeg troede, jeg var færdig med, havde overskrevet med gode mekanismer og sendt på pension. Det er disse stunder/dage, at jeg ved, at jeg er i konstant proces og udvikling. "Velkomment til livet Conny". Det er også disse dage, at jeg, når jeg igen lander i min stille aftenstund med mig selv, ved dybt inde i mig, i min kerne, i min essens, at "både og" skaber balance. At balance opstår i samspillet mellem nogen nogle gange yderpoler i mig. At der er skæbneselementer i mit liv, der er større end mit ansvar - og, at det dog er mit ansvar, "hvordan jeg lader disse elementer styre mit liv". Hvordan jeg tager mit ansvar for det jeg kan - og har visdom nok til at kende forskel. Flow i vaner er at balancere ressourcer og udfordringer - og tage styring i bevidste valg. En vane er en vane, så længe den er ubevidst. Er den bevidst, er den et valg. Jeg øver mig i, at finde friheden mere og mere til at træffe valg. Aktuelt i mit liv er valg af: mere søvn, helbredsopbyggende kost, færre overspringshandlinger, stå endnu mere i mit lys, gøre endnu mere af det "jeg gør glad". Nynner lige i skrivende stund: " kære vorherre, jeg vil så gerne lære at være, ære og bære mig selv". Nå den var da meget sød. Den vil jeg smile af længe :-) 

Mona: Mit liv med vaner 

Jeg har en morgen rutine, som er at gå ud i min have og sige godmorgen til græsset, træerne og solen. Når jeg gør det, føler jeg mig forfrisket, forbundet og fyldt med glæde. Jeg har gjort det så længe nu, at de dage, jeg af forskellige årsager ikke gør det, føles det som om noget mangler. Det er blevet en vane. Det startede med en bevidst handling, derefter en rutine og er blevet til en vane. En af den slags, der gør mig godt og bygger mig op.

Jeg har også en anden vane. Den går på, at jeg i givne situationer, holder igen med min power, idet jeg vane mæssigt tænker, at nogen har mere ret til pladsen end jeg har. ….. Jeg skriver vane mæssigt, fordi jeg når at handle før jeg opdager, jeg lader det ske.  Jeg trækker mig ubevidst fra mit centrum. Jeg gør det uden først at tænke og beslutte. Det er en vane. En gammel en af slagsen, som jeg er i gang med at skrive over med en ny vane, som passer bedre til mig og mit nuværende liv. Jeg gik i gang, med at ændre, da jeg blev frustreret nok. Sådan er det ofte med forandringer – først kommer frustrationen, som en budbringer om at noget skal ændres. Snart har jeg en ny og bedre vane, som passer bedre til, den jeg er i dag.
---

Jeg har i mere end 35 år hjulpet mennesker med at kigge på egen adfærd og overbevisninger. Jeg har givet mit blik og bidrag til mennesker i forskellige livssituationer. Det være sig medarbejdere, ledere, kontanthjælpsmodtagere, sygeramte og livsstilsramte. Jeg arbejder med hold, grupper og enkelt personer.  Jeg har med deres briller kigget på, hvad der skaber frustration og manglende trivsel, og pudset mine og bidraget med mit syn, og sammen har vi skabt masser af resultater. Jeg er uddannet socialrådgiver, psykoterapeut, organisationskonsulent og kost/psyke vejleder.  Jeg har igen og igen set mennesker opnå store givende ændringer i deres liv, alene ved at ændre små rutiner i deres dagligdag. Glæder mig til Flow i Vaner.

keyboard_arrow_up