KOMMENDE UDSTILLINGER

Tina Borg Art: 16. sept. til 14. okt. 2019

Nina Haubroe Juric: 14. okt. til 18. nov. 2019

Lis Roger - Naturfotoudstilling: 18. nov. til 23. dec. 2019

Galleriet Udstiller også

Susanne Gemmer

Galleriet udstiller også

Susanne Robak

Art by Ann Sommer 

15. august til 
14. september 2019

Art by Ann Sommer

Jeg maler næsten hver dag, og har altid tingene til at stå fremme. Når jeg maler foregår det ofte med store armbevægelser. Jeg fyrer højt op for musikken, ruller ned for gardinet og ofte danser og synger jeg imens. Det tager mig mange dage og ofte flere måneder, inden jeg kommer i mål med et maleri, og når jeg starter begynder på et maleri, aner jeg overhovedet ikke hvordan det ender med at se ud. Jeg vælger nogle farver jeg har lyst til at male med, og ofte ender det færdige resultat med at bestå af nogle helt andre farver. Jeg maler som oftest helt intuitivt. Jeg maler med alt muligt forskelligt lige fra pensler, spartler, bobleplast, pensler, nåle, kul og kridt og hvad jeg ellers kan finde på.  På mange af malerierne, når de er ved at være færdige, men lige mangler den sidste dynamik, tager jeg en kop maling og kaster det ud over maleriet, imens jeg krydser fingrer for ,at jeg ikke får ødelagt det i stedet...Det giver en lækker dynamik i maleriet. Alle malerierne lakeres med blank lak, så de kan tørres af og får en lækker overflade. 

Jeg er opvokset i en tryg kernefamilie på Alhøjvej i Stilling, og er nu bosat i Solbjerg med mand og 2 dejlige børn. Til dagligt arbejder jeg som bogholder i Skanderborg.

Jeg har malet on/off i 20 år, har taget flere kurser, set et utal af YouTube videoer og er ellers ganske autodidakt. Jeg begyndte at male, fordi jeg manglede noget pænt til mine vægge, og da jeg syntes at plakater kan være lidt 'mainstream' og fladt, begyndte jeg at male.

I dag maler jeg kun på og med kvalitetsprodukter og gerne i stærke farver, der  passer ind i et moderne hjem. Jeg maler som udgangspunkt alle mine malerier til mit eget hjem, som er et nybygget hus med højt til loftet og meget sort/hvidt. Derfor synes jeg det ser fedt ud med nogle store kontrastfyldte malerier i stærke farver, og så synes jeg at det er fedt at have noget unikt på væggen, som ingen andre har. Malerierne giver bare et særlig 'liv' i et rum.

Galleri i Designmejeriet

Designmejeriets omdrejningspunkt er KREATIVITET – KULTUR – KOMMUNIKATION. Derfor må vi så absolut pryde vores sted med forskellige kunstværker. Vi har også vores eget værksted, hvor kunstnere kan undervise, give mentoring - og hvor kunstterapeuter kan udfolde klienters mindre beviste potentialer og fortællinger.

UDLEJNING AF VÆRKSTED - KONTAKT

Designmejeriet faste udstillere

Susanne Gemmer

Uanset om jeg bare intuitivt lader penslen og mit ubevidste sind tage over, eller om jeg er i den sidste fase, hvor jeg bevidst tager styringen i arbejdet omkring færdiggørelse af et kunstværk, så elsker jeg at arbejde i mit finurlige farverige univers.

Læs mere om susanne og hendes værker på gemmer.dk


Susanne Robak

Den afrikanske kultur er kendetegnet ved farverigdom, og den viser sig tydeligt i Susannes billeder. Med unikke og spraglede farvekombinationer stiller hun i den grad skarpt på afrikanske kvinder med et stærkt og moderne udtryk.

Læs mere om Susanne og hendes værker på hendes Facebook

Tidligere udstiller i Designmejeriet

Billedkunstens dag

Vi fejrede BILLEDKUNSTENS DAG hos os i Designmejeriet, derfor udstillede vi de værker, som børnene  fra Højboskolen og Bakkeskolen, Hørning havde lavet.

Vi udstillede de smukke fugle frem til tirsdag d. 26. marts.

keyboard_arrow_up