Husets Udstiller

Susanne Gemmer

HUSETS udstiller

Susanne Robak

 

Galleri i Designmejeriet

Designmejeriets omdrejningspunkt er KREATIVITET – KULTUR – KOMMUNIKATION. Derfor må vi så absolut pryde vores sted med forskellige kunstværker. Vi har også vores eget værksted, hvor kunstnere kan undervise, give mentoring - og hvor kunstterapeuter kan udfolde klienters mindre beviste potentialer og fortællinger.

UDLEJNING AF VÆRKSTED - KONTAKT

Lige nu udstiller

Benita Mølgaard

-og det gør hun frem til 16. maj

 

Udstilling af benita mølgård

De harmoniske farver representeret i Benitas skønne malerier skaber en skøn stemning i det rum der er i. Vi er så heldig på Designmejeriet at have hendes udstilling skabe en admosfære hvor især kreativitet kommer til udtryk ligeledes med kommunikation gennem fortællinger og kultur gennem livet i malerierne. 

Nedenunder kan du se et udpluk af Benitas værker, som lige nu er udstillet i Designmejeriets lokaler.

Designmejeriet faste udstillere

Susanne Gemmer

Uanset om jeg bare intuitivt lader penslen og mit ubevidste sind tage over, eller om jeg er i den sidste fase, hvor jeg bevidst tager styringen i arbejdet omkring færdiggørelse af et kunstværk, så elsker jeg at arbejde i mit finurlige farverige univers.

Læs mere om susanne og hendes værker på gemmer.dk


Susanne Robak

Den afrikanske kultur er kendetegnet ved farverigdom, og den viser sig tydeligt i Susannes billeder. Med unikke og spraglede farvekombinationer stiller hun i den grad skarpt på afrikanske kvinder med et stærkt og moderne udtryk.

Læs mere om Susanne og hendes værker på hendes Facebook

Tidligere udstiller i Designmejeriet

Billedkunstens dag

Vi fejrer BILLEDKUNSTENS DAG hos os i Designmejeriet, derfor udstiller vi lige nu de værker, som børnene på fra Højboskolen og Bakkeskolen, Hørning har lavet.

Vi udstillede de smukke fugle frem til tirsdag d. 26. marts.

keyboard_arrow_up