udstiller 

AEArt

Galleriet Udstiller også

Susanne Gemmer

Galleriet udstiller også

Susanne Robak

udstiller

Johnny Bang

AEArt

Jeg har altid hygget mig med at være kreativ. Da jeg opfandt braid-line stilen kunne jeg ikke lade være med at tegne. 

Min egen anerkendelse og personlige egenskaber

Jeg kender fra egen erfaring, at det kan være svært at anerkende sig selv. Jeg ved også, hvor godt det kan føles, når jeg anerkender mine styrker og indser, hvor god jeg er.  At tvivle på, om jeg er god nok, er en udfordring, jeg altid har kæmpet med. Jeg har lært gennem tiden, at positive affirmationer gør det nemmere at tro på mig selv især, hvis anerkendelsen kommer indefra. Jeg håber for alle, at de kan blive bedre til at værdsætte sig selv og se sit værd ligesom jeg selv ønsker at blive bedre til det. Derfor har jeg lavet disse plakater. Jeg har selv valgt 3 plakater, som jeg identificerer mig med og og styrker mig ved.


Johnny Bang Fotografi 

Johnny Bang er en dygtig fotograf som tager mange flotte billeder, som han printer på kvalitetspapir. Plakaterne kan købes som løs plakat eller i indrammet. 

Galleri i Designmejeriet

Designmejeriets omdrejningspunkt er KREATIVITET – KULTUR – KOMMUNIKATION. Derfor må vi så absolut pryde vores sted med forskellige kunstværker. Vi har også vores eget værksted, hvor kunstnere kan undervise, give mentoring - og hvor kunstterapeuter kan udfolde klienters mindre beviste potentialer og fortællinger.

UDLEJNING AF VÆRKSTED - KONTAKT

Designmejeriet faste udstillere

AEArt

AEArt bruger symbolik og kunst til at skabe personlig værdi for dig ved at visualisere dine personlige egenskaber og styrker.
Plakaterne er håndtegnet og malet af kunstneren Amanda Ericon Andersen, som har lavet dem med indlevende energi. 

Læs mere om Amanda og hendes værker på aeart.dk


Susanne Gemmer

Uanset om jeg bare intuitivt lader penslen og mit ubevidste sind tage over, eller om jeg er i den sidste fase, hvor jeg bevidst tager styringen i arbejdet omkring færdiggørelse af et kunstværk, så elsker jeg at arbejde i mit finurlige farverige univers.

Læs mere om susanne og hendes værker på gemmer.dk


Susanne Robak

Den afrikanske kultur er kendetegnet ved farverigdom, og den viser sig tydeligt i Susannes billeder. Med unikke og spraglede farvekombinationer stiller hun i den grad skarpt på afrikanske kvinder med et stærkt og moderne udtryk.

Læs mere om Susanne og hendes værker på hendes Facebook

Tidligere udstiller i Designmejeriet

Billedkunstens dag

Vi fejrede BILLEDKUNSTENS DAG hos os i Designmejeriet, derfor udstillede vi de værker, som børnene  fra Højboskolen og Bakkeskolen, Hørning havde lavet.

Vi udstillede de smukke fugle frem til tirsdag d. 26. marts.

keyboard_arrow_up