Med højt til loftet og rå stil

Designmejeriet

Vi bor i en gammel mejeribygning. Et produktionssted, som har været igennem en omfattende forandringsproces, dog uden at miste sit oprindelige formål. Det er nemlig vores intention, at Designmejeriet fortsat skal være et produktionssted; nu til design af fællesskaber med bevidst fokus på kreativitet, kultur og kommunikation.

Vi står klar til at byde indenfor til et hav af muligheder. Her er højt til loftet og rå stil, som gør, at kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan udføres i huset. Derfor har vi slået dørene op for café, livsstilsbutik, udstillinger, events og foredrag, lokaleudlejning, uddannelser og konsulentydelser.

Vi var ikke i tvivl, da vi fandt stedet. Vi håber, du vil synes det samme. Vi glæder os til at byde dig indenfor. Velkommen!

Kontakt os

 


Grafisk Design

Det visuelle og æstetiske udtryk med en klar profil er vigtigt for os. Derfor har vi naturligvis vores egne grafiske designere, der står for den grafiske produktion online såvel som offline. Måske de også kunne være en håndsrækning i jeres markedsføring?

Ja tak

Udover at være seriøse businessfolk, der har prøvet både ’ups and downs’, så er vi også glade, festlige mennesker. 


Mejeriet – en chance, vi måtte gribe.

Vi har gennem flere år holdt øje med denne pragtfulde stolte bygning i Stilling/Skanderborg. Vi har gjort os mange kreative tanker om, hvordan bygning og vores forretningsidéer kunne komme i spil sammen. Så vi slog til, da vi i foråret 2017 fik muligheden for at være med til at sætte præg på bygningen sammen med ejer og bygherre ak2 ejendomme ApS. Og vi er mega stolte af det resultat, der er opnået i ejendommens stueetage. Vi har kombineret det gamle og det nye, det maskuline og det feminine. Vi har skrællet ind til murværket – vi har i processen gjort os mange tanker, om de håndværkere, som i sin tid udførte deres profession netop i disse lokaler. Om den produktion, der fandt sted. Om de mange mennesker i lokalsamfundet, der har historier, de kan dele om deres oplevelser i denne bygning. Vægge kan måske ikke direkte sladre, men kan dog alligevel fortælle historier. Og dem lytter vi gerne til. Historier skaber kultur. Kultur skaber kommunikation. Og kreativitet bevidner historien. Det hele går op i en helhed. - og vi er vilde med helheder!

Historien skal med...

Siden 1994 har vi stået for vores egen lønseddel. Det startede i det arbejdsmarkedspolitiske landskab, da vi startede INkurser – en karriererådgivende og jobformidlingsvirksomhed. Sideordnede drev vi INconsulting; et virke med organisations- og forretningsudvikling. Disse virksomheder blev sammenlagte og gjort landsdækkende i 2003 under JOBDK A/S med hovedkontor i Skanderborg og afdelinger i 21 danske byer. Siden 2005 har vi arbejdet med flere forretningsgrene og virksomheder; herunder handelsfirmaet www.trademarkliving.dk og formidling af visionsdesign, sansebevidsthed og oplevelsesinnovation i firmaet www.unisans.dk.
Her i Designmejeriet kan vi samle vores passioner og visioner – og vi kan dele dem med andre ildsjæle.

Vi glæder os til at møde dig. Mennesker møder mennesker og skaber udvikling. 
Og vi er bare et par mennesker, som godt kan lide at arbejde med og omkring andre mennesker. Vi er vilde med at tage ansvar ved at designe – formgive vores eget liv og skabe inspirationsuniverser.

Erik & Conny Ericon Andersen

Conny Ericon Andersen

Erik Ericon Andersen

Et perspektiv

Designmejeriet er skabt på et ønske om at involvere og engagere – os selv og hinanden. Vi tror på, vi har en række fundamentale menneskelig behov. Behov, der er karakteriseret ved, at vi mistrives, hvis de ikke tilfredsstilles. De handler om varme menneskelige kontakter, meningsfuld beskæftigelse og varierede og spændende handlinger og oplevelser. Derfor arbejder vi omkring livsformål, livsstil og livskvalitet.

=> livsformål

kommunikation

kultur

kreativitet

560

m2

12

Pladser til yoga
eller meditation

18

Stole i
Mødelokalet

50

spisende i
CafÉen

MØDELOKALE

Mødelokalet

Vores mødelokale kan skabe rammen for 18 personer. Lokalet er velegnet til møde, arrangementer, undervisning, etc.

Du finder ikke et design som i ethvert andet mødelokale, hvilket i sig selv gør det til en oplevelse. Der er højt til loftet, rå vægge og stilfulde, hyggelige møbler. Der er elementer af gamle dage; her er bevaret dele af fliserne fra mejeriets tid og murværket, samtidig med at rummet emmer af ro. Det appellerer til fordybelse og kreativitet.

Her er store udfoldelsesmuligheder – hvor formgivning og relationer mødes.

Praktik
I mødelokalet finder du en storskærm med let tilkobling – både til pc og mac. Wifi er tilgængelig for alle deltagere, og der er Sonos højtaler.

CAFÈ

Café Sans

En café, der kan bruges til lidt af hvert. Inviter medarbejderne til teambuilding og vennerne til foredrag eller koncert.

Caféen ligger i forlængelse af et åbent køkken og rummer således mange muligheder for fællesskab. Med borde og stole er der plads til 50 personer; der er også mulighed for at flytte tingene til side og arrangere stole i biografopstilling.

Her er mulighed for at afholde events, for eksempel teamcooking, teambuilding, koncerter, foredrag mv.

Caféen er fyldt med atmosfære og sanselighed. Vi har udstillinger af udvalgte kunstnere med inspirerende billeder på væggene – kig forbi galleriet her. Ligesom caféen er møbleret med lækkert interiør fra vores nabo, livsstilsbutikken hygge.dk, der underbygger unikke oplevelser.


Værksted

Værkstedet, som rummer det gamle ostelager, er ideelt til yogaundervisning, kunstterapi, gruppeterapi, mindre workshops, events og kurser.

Der er masser af inspiration at hente i detaljerne fra fordums tid de buede lofter og den gamle port. Kreativiteten har frit spil i mange former her.

Praktik

Du kan leje yogaudstyr og trommer. Det er også muligt at købe yogamåtter i livsstilsbutikken, hygge.dk, ved siden af.


1:1 SAMTALERUM – 14 M2

 

Lej terapilokalet

Lad os sammen finde den bedste løsning, der passer til dine behov. Send en mail til info@designmejeriet.dk eller ring til os på 70241610.

Terapirum og samtalerum

Der er en sjælden ro i terapilokalet, som gør, at du vil tage en dyb indånding, når du træder ind. Som i vores andre rum er der højt til loftet, samtidig med at de dybe stole giver en behagelig og tryg stemning.

Lokalet giver mulighed for at være i rummet og være anonym. Vi har sørget for diskretion med egen indgang og venterum, hvor der er toiletter lige ved siden af. 

Lokalet danner en fin ramme for alle former for terapi og coaching.

Lokalet er udstyret med behagelige stole, et lille bord og en massagebriks.

keyboard_arrow_up