SAMMEN KAN VI MEGET:

 

1234 

Bøger læst

 

80

års erfaring

12

uddannelser tilsammen

 

3250

coaching sessions

 

9999

smil om dagen 

 

Teamet består af:

Conny Ericon Andersen 

Conny er en ildsjæl fyldt med ideer og overskud, som hun helst deler med andre. Igennem mere end 25 år har hun arbejdet med mennesker og formidling. Conny “må bare” dele sit engagement og intense nærvær – fagligt, kollegialt og privat. 

Lær mere om Conny 


Mona Thygesen

Mona er især dygtig til vejledning hvor livsstilsændringer er i fokus. Med baggrunden som kvinde, mor, praktiker, madnørd, selvstændig, leder og ansat sikrer hun en bred vifte af tilgange i livet.

Hun deler gerne ud af de livserfaringer hun har opbygget med en stribe uddannelser og mangeårig arbejdserfaring.

Lær mere om Mona 


Thine Holm

Thines undervisning er karakteriseret ved at være anerkendende og samskabende. Hun er en dygtig og inspirerende praktiker med mange års erfaring, også fra den internationale scene. Thine har styr på teorierne og formidler dem på en let tilgængelig måde.

Lær mere om Thine


Carina Andersen 

Carina er uddannet som Professionel coach hos firmaet Coach Fokus. Hun brænder for at skabe resultater, forandring, proaktivitet og ansvarlighed. Hun coacher mod målet om at holde fokus på nuet og fremtiden, samt skabe motivation og få nye indsigter. Hun ønsker at støtte dig i din læring og skabe handling, hvoraf forandring vil opstå.

Lær mere om Carina 

keyboard_arrow_up