Organisationsudvikling

- ingen kæde er stærkere end det svageste led!

Det handler om Mennesker, Metoder, Møder og Mening

welifb weouyfwouef bufbuwhebfkrth wt w4wtyhg wthrth rth rth w wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth w wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth w wwrth th wrth wt w4wtyhg.

Download modelOverskrift  - organisationsdesign

Vi sælger coaching, kurser, uddannelser etc som hjælper forbedre din organisation som en helhed. Herunder kan du læser en oversigt over alle dine muligheder indenfor organisationsdesign. 

Team Effektivitet

(Hvis det er svært at finde så mange forskellige ikoner kan alle under samme katagori have den samme - alle kurser har samme. så er det også tydeligt at se hvad der er hvad

Power coaching

Portrætfotografering, produktfotografering, miljøbilleder eller andet, men altid med stemningen i  fokus. 

Samarbejde gennem tillid

Rentegning eller færdiggørelse af dokumenter som skal klargøres til tryk. Det er alt fra tjek af billeder, illustrationer, faver, skrifttyper mm. 

Trivselsbevidsthed

Bearbejdning og redigering af billeder for at give et professionelt og mere ensartet udtryk. Billedmani­pulation hvis noget skal ændres i billedet eller helt fjernes - eller for at gør det til dit.

Empowerment Ledelsescoaching

Rådgivning af sparring i forbindelse med konkrete opgaver eller i forbindelse med et ønske om forandring i processerne omkring markedsføringen. 

Helhedstænkning 

Workshop

Vi har et stort netværk af leverandører til tryksager, reklameartikler og meget andet så kontakt os hvis du har en idé, som du gerne vil gøre til virkelighed.

Helhedstænkning 

Mentoring

Rentegning eller færdiggørelse af dokumenter som skal klargøres til tryk. Det er alt fra tjek af billeder, illustrationer, faver, skrifttyper mm. 

Samarbejde gennem Helhedstænkning 

Kursus

Rådgivning af sparring i forbindelse med konkrete opgaver eller i forbindelse med et ønske om forandring i processerne omkring markedsføringen. 

produkt

Bearbejdning og redigering af billeder for at give et professionelt og mere ensartet udtryk. Billedmani­pulation hvis noget skal ændres i billedet eller helt fjernes - eller for at gør det til dit.


HR modellen

welifb weouyfwouef bufbuwhebfkwew wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth weouyfwouef bufbuwhebfkwew wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth weouyfwouef bufbuwhebfkwew wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth w wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth w wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth w wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth.

Download HR-modelØnsker i sådan udbytte

Skriv og høre mere eller book et møde:

send mail/a>

Vi'et

Præsentation af os


I fortjener autensitet - og det får I.
Gennem 25 år har vi opbygget dyb erfaring, udviklet os af livets læring, koblet det med teori og skabt et stærkt vi. Et vi, der lever i hver enkelt af os - og som vi gerne deler autentisk videre af.

Historien skal med...

Vision P Design tager sin form her i 2019. En fejring af et kvart år hundrede, da vi siden 1994 har stået for vores egen lønseddel. Det startede i det arbejdsmarkedspolitiske landskab, hvor vi startede INkurser – en karriererådgivende og jobformidlings-virksomhed. Sideordnede drev vi INconsulting; et virke med organisations- og forretningsudvikling. Disse virksomheder blev sammenlagt og gjort landsdækkende i 2003 under JOBDK A/S med hovedkontor i Skanderborg og afdelinger i 21 danske byer. Siden 2005, hvor vi solgte JOBDK har vi arbejdet gennem flere forretningsgrene og virksomheder; herunder handelsfirmaet www.trademarklivingliving.dk og formidling af sansebevidsthed og oplevelsesinnovation i www.unisans.dk.
2018 året vi åbnede Designmejeriet i Skanderborg. Her byder vi ind til selv-udviklingsforløb FLOWdesign, galleri, events og lokaleleje.
2019 bliver året, hvor vores vision og passion for videreudvikling af organisationer og business opnår nye højder med Vison P Design.

Vi er mennesker, som møder mennesker, som sammen skaber udvikling - og elsker at dele andre ildsjæle.

Og vi er bare et par mennesker, som godt kan lide at arbejde med og omkring andre mennesker. Vi er vilde med at tage ansvar ved at designe – formgive vores eget liv og skabe inspirationsuniverser - og vi har et superstærkt team med og bag os.

Erik &
Conny Ericon Andersen

 

Værdier

Den værdibaserede hverdag


De bløde værdier skal gå hånd i hånd med de hårde værdier.
Mødet mellem mennesker – voksne og børn uanset status - vil til enhver tid være værdibaseret. 
En værdibaserende hverdag er for og hos os den lederskabsform, hvor den primære opgave er at skabe en fælles forståelse af og holdning til organisationen og dens omverden. Et fælles værdigrundlag fungerer som fælles referenceramme. En kultur!
Vi binder kreativitet - kultur og kommunikation sammen. 

Kerneværdier hos os er integritet, tillid og autensitet. Med passion og power som mellemnavn kræver vi meget af os selv. 

Integritet:
"Walk your talk". "Talk your walk". Integritet kræver konstant reflektion, spejling og ansvarlighed overfor det sagte og viste. 

Tillid:
Bygger på åbenhed, accept, pålidelighed og ærlighed. "Svesken på disken med empati og ordentlighed". Adfærdsdesign bygger på at mennesket er i stand til at opbygge og nedbryde tillid. Bevidsthed og handling derpå gør forskellen.  Vi  øger konstant vores eget bevidsthedsniveau.

Autensitet:
"At tage sin egen medicin". "At være sin egen rollemodel". Krav vi stiller konstant til os selv, for derved at være autentisk i vores møde med livet - og i livets møde med os. Autensitet for os, at "du får, hvad du ser - og du ser, hvad du får". Gennemsigtighed er intentionen. Og intentionen bærer oplevelsen og resultatet.

 

NÆSTEKÆRLIGHED ER VISIONEN!

 

Værktøj

Viden og værktøj skaber praksis


Vores værktøjskasse er velassorteret og vægter tungt. Vi har bygget os et Inspiratorium af disse mange års opdagelser og oplevelser. Vi har kollektiv ejerskab på teorier, læringer og skolinger. Vi har personligt ejerskab på, hvordan vi formidler og skaber disse tilgange. Mindset’et bag vores arbejde er et nærende sammenkog af inspiration og ideer. Erhvervstanker krydres med psykologi og pædagogik. Filosofi krydret med sociologi og fortid kombineret med nutid, krydret med fremtid. For at give det hele substans slår vi rødder i enkelte grundprincipper. Vi glæder os til at byde dig indenfor i dette univers af teorier vi relaterer os til, metoder og værktøjer vi bruger. Kombinationen afhænger af kontekst.

Mange af vore øvelser har vi vort team af udviklere gennem mange år designet og afprøvet. Vi har købt rettigheder til brug af flere veldokumenterede materialer. Vi har bevidnet og belyst. Vi har samlet, redesignet og gjort til vores. Vi har "lånt" af det kollektive og vi har sammensat.

Vi har også et stærkt samarbejde opbygget gennem mange år med andre formidlings- og konsulentvirksomheder, hvoraf vi har udvidet vores grundlag og den base, som vores inspiratorium er fyldt med.

Vi har licenseret os selv hos spændende udbydere, så værktøjs- kassen er blevet solidt udvidet gennem årene. Eksempelvis er vi Licenspartner hos Insight.com, der internationalt styrker markedet med høj valideret profiler. Vi arbejder med Discovery Personlig Præferenceprofiler, Discovery Salgseffektivitetsprofil. Navigation Teamudviklingsprofil og Navigation Lederskabsprofil. Vi har valgt disse profiler grundet den høje validitet og de dybe egenskaber i hver enkelt profil. Se evt. insights.com for deres referenceliste med disse værktøjer.

Vi designer - vi deler og vi bygger stort sammen med dig.


keyboard_arrow_up