(ud)dannnelsesforløb

welifb weouyfwouef bufbuwhebfkwew wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth  rth rth weouyfwouef bufbuwhebfkwew wwrth th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth. 

3 th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth 

3 th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth 

3 th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth 

1 th wrth wt w4wtyhg wthrth rth rth 


En kerne vision

alle starter her uanset om du vil tage de videre uddannelse 

introtekst der forbinder
Vores uddannelser er til de fremtidsorienterede mennesker og organisationer, offentlige såvel som private, der forstår at successen er som et frø, der plantes i evnen til at udvælge og kombinere forskellige lag af viden og derefter omsætte den til nye forståelser, nye helheder, nye projekter og produkter, nye services og processer.

Ring til os 702416xx

00

prisen for alt 

00

gange/dage/
moduler 

00

sider dokument 

medfølger power point pressentation (eller andet)

00

opgaver/øvelser

00

Samlet timer 

(eks.) 3 dage x 6 timer

Hvad gør du nu? 

Værkstedet, som rummede det gamle ostelager, er ideelt til kurser, møder, events, yogaundervisning, kunstterapi, gruppeterapi og mindre workshops.

Der er masser af inspiration at hente i detaljerne fra fordums tid - de buede lofter og den gamle port. Kreativiteten har frit spil i mange former.

Ki kan tilrette til din virksomhed 

Du har i dette mødelokale mulighed for selv at medbringe din mad. Vi stiller et køleskab til rådighed. Du kan leje yogaudstyr og trommer. Det er også muligt at købe yogamåtter i livsstilsbutikken, hygge.dk, som ligger i lokalerne ved siden af.

46 m2 - med sin helt egen stil

Lokalepris

Uanset antal personer op til 18:

  • Pris pr. 1 timer 450 kr.
  • Pris for en halv dag (4 timer) 1.500 kr.
  • Pris for en hel dag (8 timer) 2.500 kr.

Forplejning

Økologisk frokost fra Cooperate Cooking i Café Sans. Fri afbenyttelse af kaffemaskine, der byder på almindelig kaffe, latte, espresso, etc.

Pris pr. person 393 kr. 

 

Uddannelsernes form

Når du vælger en uddannelse hos os, kan du være sikker på, at vi har tænkt over designet af uddannelsen, men også at der skal være noget for enhver smag og ethvert behov.

 

karriere

Coaching, Uddannelse osv...

Kultur

f.eks. 12 timers seminar

koncept

Markedsføringskampagne

Vi'et

Præsentation af os


I fortjener autensitet - og det får I.
Gennem 25 år har vi opbygget dyb erfaring, udviklet os af livets læring, koblet det med teori og skabt et stærkt vi. Et vi, der lever i hver enkelt af os - og som vi gerne deler autentisk videre af.

Historien skal med...

Vision P Design tager sin form her i 2019. En fejring af et kvart år hundrede, da vi siden 1994 har stået for vores egen lønseddel. Det startede i det arbejdsmarkedspolitiske landskab, hvor vi startede INkurser – en karriererådgivende og jobformidlings-virksomhed. Sideordnede drev vi INconsulting; et virke med organisations- og forretningsudvikling. Disse virksomheder blev sammenlagt og gjort landsdækkende i 2003 under JOBDK A/S med hovedkontor i Skanderborg og afdelinger i 21 danske byer. Siden 2005, hvor vi solgte JOBDK har vi arbejdet gennem flere forretningsgrene og virksomheder; herunder handelsfirmaet www.trademarklivingliving.dk og formidling af sansebevidsthed og oplevelsesinnovation i www.unisans.dk.
2018 året vi åbnede Designmejeriet i Skanderborg. Her byder vi ind til selv-udviklingsforløb FLOWdesign, galleri, events og lokaleleje.
2019 bliver året, hvor vores vision og passion for videreudvikling af organisationer og business opnår nye højder med Vison P Design.

Vi er mennesker, som møder mennesker, som sammen skaber udvikling - og elsker at dele andre ildsjæle.

Og vi er bare et par mennesker, som godt kan lide at arbejde med og omkring andre mennesker. Vi er vilde med at tage ansvar ved at designe – formgive vores eget liv og skabe inspirationsuniverser - og vi har et superstærkt team med og bag os.

Erik &
Conny Ericon Andersen

 

Værdier

Den værdibaserede hverdag


De bløde værdier skal gå hånd i hånd med de hårde værdier.
Mødet mellem mennesker – voksne og børn uanset status - vil til enhver tid være værdibaseret. 
En værdibaserende hverdag er for og hos os den lederskabsform, hvor den primære opgave er at skabe en fælles forståelse af og holdning til organisationen og dens omverden. Et fælles værdigrundlag fungerer som fælles referenceramme. En kultur!
Vi binder kreativitet - kultur og kommunikation sammen. 

Kerneværdier hos os er integritet, tillid og autensitet. Med passion og power som mellemnavn kræver vi meget af os selv. 

Integritet:
"Walk your talk". "Talk your walk". Integritet kræver konstant reflektion, spejling og ansvarlighed overfor det sagte og viste. 

Tillid:
Bygger på åbenhed, accept, pålidelighed og ærlighed. "Svesken på disken med empati og ordentlighed". Adfærdsdesign bygger på at mennesket er i stand til at opbygge og nedbryde tillid. Bevidsthed og handling derpå gør forskellen.  Vi  øger konstant vores eget bevidsthedsniveau.

Autensitet:
"At tage sin egen medicin". "At være sin egen rollemodel". Krav vi stiller konstant til os selv, for derved at være autentisk i vores møde med livet - og i livets møde med os. Autensitet for os, at "du får, hvad du ser - og du ser, hvad du får". Gennemsigtighed er intentionen. Og intentionen bærer oplevelsen og resultatet.

 

NÆSTEKÆRLIGHED ER VISIONEN!

 

Værktøj

Viden og værktøj skaber praksis


Vores værktøjskasse er velassorteret og vægter tungt. Vi har bygget os et Inspiratorium af disse mange års opdagelser og oplevelser. Vi har kollektiv ejerskab på teorier, læringer og skolinger. Vi har personligt ejerskab på, hvordan vi formidler og skaber disse tilgange. Mindset’et bag vores arbejde er et nærende sammenkog af inspiration og ideer. Erhvervstanker krydres med psykologi og pædagogik. Filosofi krydret med sociologi og fortid kombineret med nutid, krydret med fremtid. For at give det hele substans slår vi rødder i enkelte grundprincipper. Vi glæder os til at byde dig indenfor i dette univers af teorier vi relaterer os til, metoder og værktøjer vi bruger. Kombinationen afhænger af kontekst.

Mange af vore øvelser har vi vort team af udviklere gennem mange år designet og afprøvet. Vi har købt rettigheder til brug af flere veldokumenterede materialer. Vi har bevidnet og belyst. Vi har samlet, redesignet og gjort til vores. Vi har "lånt" af det kollektive og vi har sammensat.

Vi har også et stærkt samarbejde opbygget gennem mange år med andre formidlings- og konsulentvirksomheder, hvoraf vi har udvidet vores grundlag og den base, som vores inspiratorium er fyldt med.

Vi har licenseret os selv hos spændende udbydere, så værktøjs- kassen er blevet solidt udvidet gennem årene. Eksempelvis er vi Licenspartner hos Insight.com, der internationalt styrker markedet med høj valideret profiler. Vi arbejder med Discovery Personlig Præferenceprofiler, Discovery Salgseffektivitetsprofil. Navigation Teamudviklingsprofil og Navigation Lederskabsprofil. Vi har valgt disse profiler grundet den høje validitet og de dybe egenskaber i hver enkelt profil. Se evt. insights.com for deres referenceliste med disse værktøjer.

Vi designer - vi deler og vi bygger stort sammen med dig.


keyboard_arrow_up